Barcelona Encontrar Pareja Barcelona

Què t’impedeix trobar parella?

Hem de començar per analitzar el tipus de creences que ens limiten o ens impedeixen obrir-nos de la millor manera a trobar i tenir aquella parella que estem buscant. Les creences personals són les que ens condicionen en molts àmbits de la nostra vida. Són judicis, pressuposicions d’allò que ens envolta. Hi ha que ens ajuden a aconseguir els objectius que ens proposem i n’hi han que limiten i bloquegen les nostres capacitats per fer el nostre camí tal i com ens agradaria.

Si tu ets d’aquelles persones que acostuma a dir que és impossible trobar parella o que ara la gent no es compromet, que no hi ha serietat… segurament mostraràs una actitud defensiva i desconfiada davant d’alguns indicadors que tu creus que corroboren aquests pensaments. Sense voler aquesta actitud et mostra menys atractiu/va personalment, independentment de lo guapa o guapo que siguis. D’aquesta manera les persones amb les que quedis s’allunyaran i seguiràs alimentant allò que inicialment estaves pensant, sense tenir en compte que possiblement ets tu mateix qui ho pot provocar.

Una altra manera d’allunyar-te del camí de trobar parella és no sentir-te capaç de trobar algú, o que et vegis físicament poc atractiu/va com perquè algú es pugui interessar en coneixe’t. Amb aquests pensaments mostres poca auto confiança i el teu entorn et veurà poc atractiu simplement per la teva actitud.

És molt diferent si en els teus pensaments apareixen afirmacions com: “és possible trobar parella”, si tu estàs buscant segurament hi haurà algú en la teva mateixa situació que també vulgui trobar l’amor. Segurament hi ha moltes persones que valdria la pena conèixer i estan en parella però també s’ha de tenir en compte que no es necessiten centenars de persones, sinó aquella que és adequada per a tu.

Si la teva actitud és de sentir-te capaç per donar i rebre amor, ets una persona suficientment atractiva com perquè puguis començar un nou projecte de vida en parella, tens més possibilitats de projectar-ho i facilitar el camí perquè aquesta persona compatible amb tu aparegui.

Hi ha estudis que demostren que no per ser més guapo/a tens més possibilitats d’èxit sino que la majoria de vegades es necessita transmetre aquesta seguretat perquè sigui una mica més fàcil aconseguir l’èxit.

També entren en joc altres factors que poden limitar trobar parella com que no hagis superat relacions passades i vulguis solucionar-ho trobant una altra persona que curi aquestes ferides. Pot ser un gran error perquè en comptes de començar una nova història sense càrregues negatives, començarà amb dolor i desconfiances. Hem de recordar que estem buscant parella per divertir-nos, per ser feliços i per compartir plenament la nostra vida, no per convertir a aquesta persona en terapeuta i que hagi de sanar tots els nostres drames. No és just per a la persona que estàs coneixent. No tinguis por a fracassar, si actues amb por no atrauràs a aquelles persones que podrien ser, potencialment, individus importants en la nostra vida.

Tenir por al compromís és una altra barrera que acostuma a dificultar l’èxit en l’inici d’una parella. Hem de començar per ser honestos amb nosaltres mateixos i saber que una parella no és tot focs artificials i passió sinó que hi ha moments en que s’ha de lluitar i s’han de fer esforços en moments de crisi. Tenir parella implica modificar alguns aspectes de la teva vida, prendre decisions conjuntes, compartir moments i emocions. Estàs preparat/da?

Som éssers que busquem viure en societat per naturalesa i això implica establir vincles afectius íntims. Tendim a buscar parella i ens frustrem quan no la trobem quan creiem que és el moment, portant a la superfície aquestes pors i inseguretats que hem explicat. És important posar el focus en nosaltres mateixos i veure què estem i què no estem fent bé, però sense culpabilitzar-nos ni fer malbé la nostra autoestima.

A Dazzling tenim un equip especialitzat que et pot ajudar a trobar aquesta persona que estàs buscant. T’animes a conèixe’ns?

También puede gustarte...