Registre

 • SÓC

  Home

  Dona


 • BUSCO

  Home

  Dona

Coneix persones disposades a iniciar una relació estable y de llarga durada.

Som Dazzling, la teva agència de cerca de parella amb afinitat.

Volem posar al teu abast un entorn únic on trobar persones que com tu busquen iniciar una relació estable a Barcelona.

Deixa de perdre el teu temps en aplicacions de cites que no compleixen les teves expectatives i et deixen a mercè de perfils falsos i situacions incòmodes.

Et connectem amb persones afins a tu. I deixem que tu facis la resta.

La nostra experiència no deixa cap dubte: com més afinitat entre tots dos, més probabilitats d' èxit.

El camí que et porta a la primera cita:

1/ Registre Online

Registra't i completa el test de personalitat perquè puguem conèixer-te i buscar la persona adequada al teu perfil. Et contactarem per fer-te una entrevista i assignar-te a la teva assessora personal.

2/ Paciència!

Estem buscant el teu candidat. Només et proposarem persones amb un grau d'afinitat alt. Valorem el teu temps i volem estar a l'alçada de les teves expectatives.

3/ Matx

Quan trobem un perfil amb molta afinitat us avisarem a tots dos. Si tots dos accepteu, us posarem en contacte.

4/ La cita

Prepara't per a la teva cita… a cegues! Confia en nosaltres i gaudeix de l'emoció de la primera trobada. Jutjar a través una pantalla redueix el teu ventall de possibilitats.

5/ No oblidis el teu Feedback

Explica'ns la teva experiència. Volem celebrar amb tu que ha anat bé o saber què és el que no t'ha agradat per optimitzar el procés en la proposta del proper candidat.

T'oferim més que una
coincidència

 • L'amor no són números.

  Passa d'algoritmes rebuscats que no funcionen i descobreix que és connectar amb persones reals fora duna pantalla. A Dazzling sabem que perquè dues persones n'iniciïn una relació s'han de complir moltes expectatives per a totes dues parts. I tot això no es pot deixar en mans d'un programa automàtic basat en regles estadístiques.

 • El amor va más allá.

  Per això nosaltres contrastem els perfils de forma manual, prenent-nos el temps per analitzar cadascun dels nostres clients de forma individual.

Prou de Fast Love.

Aquí trobaràs receptes artesanals, per
cuinar a foc lent.

Un equip a mida

Posem al vostre servei al nostre equip de psicòlogues que s'encarregaran de fer el matchmaking. Des del moment de l'entrevista tindreu a la teva disposició a la teva assessora particular a la qual podràs acudir per solucionar els dubtes que et vagin sorgint.

Et garantim

 • CONFIDENCIALITAT

  Si no vols que el teu entorn sàpiga que estàs en procés de cerca de parella, no et preocupis. Les teves dades només seran tractats per nosaltres i ningú tindrà accés a les teves fotografies. El teu perfil mai no quedarà exposat a altres usuaris.

 • SEGURETAT

  A ningú no li agraden les sorpreses desagradables, ni sentir-se vulnerable davant d'un desconegut. A Dazzling tractem aquest tema molt seriosament i tots els nostres perfils estan contrastats i confirmats amb DNI. El pagament de la quota és un altre dels filtres que utilitzem per rebutjar perfils falsos i persones que no tenen interès en una relació estable.

 • SINCERITAT

  Si valorem que no podem oferir-te el perfil amb les característiques que sol·licites, t'ho direm. No volem fer-te perdre el teu temps, ni el nostre.

Preguntes freqüents

 • Si em registro podré visualitzar els perfils dels altres usuaris?

  No. Només l'equip de Dazzling filtra la informació i proposa les cites adequades. Tota la informació que ens proporcionis no serà visible per a cap usuari del servei.

 • És obligatori pujar fotos meves?

  Sí al registre en línia, ja que una part important del matchmaking respon també a criteris físics. Només el nostre equip veurà les teves fotos, mai no es mostraran a la teva possible parella o públicament a la web. En cas que decideixis registrar-te acudint a una entrevista presencial, ja no seria obligatori pujar fotos.

 • Quant costa el servei?

  Reserva una entrevista en línia gratuïta on t'informarem de la tarifa que millor s'adapti a les teves necessitats.
  Demana aquí la teva mini entrevista online

 • Quina informació em facilitareu de cada cita?

  Et direm el nom de pila, edat, trets identificatius i població de residència. No mostrem cap fotografia.

 • Tindré una cita assegurada?

  Fins que no veiem prou afinitat entre dos perfils, no en proposem una presentació. El nombre de cites és variable, depèn de cada perfil.
Registre

 • SÓC

  Home

  Dona


 • BUSCO

  Home

  Dona